Generelle oplysninger

  • Juridisk navn: Loppebølgen ApS
  • Organitationsform: ApS
  • CVR. nr. 38066226
  • Adresse: Over Bølgen 33A, 2670 Greve
  • Mail: kontakt@loppeboelgen.dk
  • Telefonnummer: 30358757
  • Etableringsår: 2018

Generelle oplysninger

Online kan der betales med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Dankort, Visa Electron, JCB.


I den fysiske butik, kan der betales kontant, med Mobilepay, Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Dankort, Visa Electron, JCB.

Levering

Al levering foregår i butikken, der er derfor ingen mulighed for levering udenfor butikken. Leveringstiden kan variere. Der kan tidligst 5 dage før lejeperiodens start udleveres prismærker til påsætning, på sælgers ejendele. Prismærker udleveres ved henvendelse i butikken.

Særlige vilkår

Er kundens stand ikke tømt inden lejeperiodens udløb, vil Loppebølgen tømme den, for dette vil der blive opkrævet 100 DKK i gebyr. Er kundens ejendele ikke afhentet senest 7 dage efter lejeperiodens udløb, tilfalder ejendelene Loppebølgen.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret på standleje. Fristen løber fra den dag aftalen bliver indgået. Har du givet dit samtykke til at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve 40 DKK per dag ydelsen har varet, samt et gebyr på 50 DKK.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os besked, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal senest sendes i åbningstiden, dagen før din lejeperiode starter, på e-mail kontakt@loppeboelgen.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve 40 DKK per dag ydelsen har varet, samt et gebyr på 50 DKK.

Vi refunderer beløbet til dig senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om at du vil udnytte din fortrydelsesret. Tilbagebetalingen vil ske over nettet eller kontant i butikken.

Hvis der er noget galt med tjenesteydelsen

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på kontakt@loppeboelgen.dk. Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Loppebølgen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles. Direktøren og butikschefen for Loppebølgen har adgang til de oplysninger der registreres.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.loppeboelgen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Loppebølgen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Loppebølgen via e-mail kontakt@loppeboelgen.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på kontakt@loppeboelgen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby
Telefon 41715000