• En reol kan lejes enten i vores butik, på telefon 30358757 eller på vores hjemmeside www.loppeboelgen.dk.
 • Forudbetalt leje kan ikke refunderes.
 • Når du lejer en reol, kan du sætte dine ting op aftenen før. I løbet af disse tider: mandag – fredag kl. 18-19, lørdag – søndag kl 16-17 eller på din første lejedag i løbet af åbningstiden.
 • Der må ikke placeres varer andre steder end på reolerne. Det er ikke tilladt selv at medbringe hylder, reoler eller på anden vis ændre på Loppebølgens reoler. Det er endvidere ikke tilladt at reklamere på standen i form af visitkort, henvisning til privat kontakt el. lign.
 • Vi frabeder salg af følgende produkter: fødevarer, dagligvarer, ulovligt kopierede produkter, alkohol, tobak, våben, farlige materialer eller pornografisk materiale. Vi forbeholder os retten til at fjerne upassende varer fra reolerne.
 • Forsvundne varer (varer uden prismærkning) vil blive hensat på en reol for bortkomne ting, som tømmes hver 14. dag og herefter tilfalder Loppebølgen. Varer der findes i butikken efter end lejeperiode vil ligeledes blive hensat på denne reol – det er derfor en god idé løbende at tjekke, om man har varer på reolen.
 • Det er kun tilladt at bruge prislabels udleveret af Loppebølgen. Prislabels udfyldes med klar og tydelig pris og en kort let læselig beskrivelse skrevet med blokbogstaver. Det er ikke tilladt at sætte prislabels direkte på de udleverede bøjler. Ønsker du at ændre en pris på en vare, skal du fjerne det gamle prislabel og påsætte et nyt. Loppebølgen accepterer ikke udstregede eller på nogen måde ændrede prislabels.
 • Loppebølgen kan ikke stilles til ansvar for stjålne, forsvundne eller ødelagte genstande. Vi forsøger at undgå tyveri med videoovervågning, alarmer, butiksdetektiver samt ved almindelig årvågenhed. I tilfælde af brand eller vandskade er Loppebølgen ikke erstatningsansvarlig, dog er dette som oftest dækket af egen indboforsikring.
 • Salget fra dine varer minus 15% til Loppebølgen afregnes i butikken, hvor pengene vil blive sat ind på dit kreditkort. Det er muligt løbende at få overført sine penge. Man kan også lade pengene stå til man har optjent en vis sum, dog skal pengene gerne hæves for hver 5.000 kr., man tjener.
 • Efter endt lejeperiode, når du tømmer din reol, vil en medarbejder fra Loppebølgen kontrollere varerne, før de tages med hjem. Det er derfor strengt forbudt at fjerne prislabels fra varerne.
 • Din reol skal tømmes den sidste dag i din lejeperiode en time før lukketid. Mandag – fredag skal den være tømt senest kl. 18.00 og lørdag og søndag senest kl. 16.
 • Hvis reolen ikke er tømt ved endt lejeperiode, vil en medarbejder fra Loppebølgen tømme reolen og der pålægges et ekspeditionsgebyr på 100 kr for nedtagning af reol. De tømte varer vil blive opbevaret uden nogen form for sikkerhed i 14 dage, hvorefter de vil tilfalde Loppebølgen. Der tages forbehold for evt. ekstraomkostninger til bortskaffelse eller andet.
 • Sælgeren indestår for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over/sælge varerne. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og udarbejde tillæg til disse vilkår. Kontakt Loppebølgen ved evt. spørgsmål: kontakt@loppeboelgen.dk eller 30358757.