A : Kombi-stand

Mål: 140 x 170 x 60 / 2 uger for 350,-

Kombi-Standen har fem hylder og en bøjlestang. Den kan indrettes efter behov med tilkøb af ekstra hylder. Gratis: 50 prislabels pr. lejet uge, bøjler til ophængning af tøj samt SMS med salgs-status hver dag. Vores prislabels har numre og der medfølger kontrol-seddel, så du kan følge med i nøjagtig hvilke varer, der bliver solgt. Leje af alarmer: 1 kr/stk.
Vi tager 15% i kommision.

BOOK NU

B : Børne-stand

Børne-Standen er en enkelt reol med tre faste hylder og en bøjlestang. Den kan indrettes efter behov med tilkøb af ekstra hylder. Vi har børne-bøjler og farvede perler til mærkning af størrelser, så alle vores handlende kunder har mulighed for at se tøjets størrelse på lang afstand.

Gratis: 50 prislabels pr. lejet uge, bøjler til ophængning af tøj samt SMS med salgs-status hver dag. Vores prislabels har numre og der medfølger kontrol-seddel, så du kan følge med i nøjagtig hvilke varer, der bliver solgt. Leje af alarmer: 1 kr/stk.
Vi tager 15% i kommision.

BOOK NU

C : Tøjstand

Mål: 90 x 170 / 2 uger for 350,-

Tøj-Standen har to faste hylder og en bøjlestang. Du må gerne fylde op i højden, men bedes holde gangarealet frit. Gratis: 50 prislabels pr. lejet uge, bøjler til ophængning af tøj samt SMS med salgs-status hver dag. Vores prislabels har numre og der medfølger kontrol-seddel, så du kan følge med i nøjagtig hvilke varer, der bliver solgt.
Leje af alarmer: 1 kr/stk.
Alarmer er gratis for VIP-kunder (gælder dog ikke klisteralarmer)

Vi tager 15% i kommision.

BOOK NU

D : Glasmontre

Lej en hylde: 1 uge / 70,-
Lej et helt skab med 4 hylder: 1 uge / 200,-

Vores glasmontre er aflåste og velegnede til salg af porcelæns-figurer, smykker, glasvarer og dyrt elektronik. De står placeret lige ved vores betalings-skranke. Gratis: 50 prislabels pr.hele skab pr. uge samt SMS med salgs-status hver dag. Vores prislabels har numre og der medfølger kontrol-seddel, så du kan følge med i nøjagtig hvilke varer, der bliver solgt. Leje af alarmer: 1 kr/stk.
Vi tager 15% i kommision.

BOOK NU

 

Gulvplads

Leje af plads på fælles gulvplads i Børneland:

25 kr pr vare for 1 uge
for 1 stk. møbel/cykel/barnevogn/triptrapstol etc:

Kan KUN benyttes ved leje af børne-stand og efter aftale med personalet. Det koster 25 kr. pr vare, som skal markeres med tydelig udløbsdato. Lejen varer i 1 uge, herefter skal den fornyes. Når varen er solgt – er den solgt – og man betaler igen 25 kr. for at sætte en ny vare på.

 

Tilkøb

Det er muligt at tilkøbe leje af ekstra hylder til alle vores stande. Dette foregår ved personlig henvendelse ved skranken i vores butik. Derudover kan der købes ekstra pris-labels, alarmer og manillamærker.

C: Tøjstand

Lej en tøjstand:

Der er plads til ca. 50 stykker tøj, og der er underhylde til sko og evt. tasker.

1 uge/200 kr.

2 uger/350 kr.

3 uger/525 kr.

4 uger/690 kr.

12 uger +:Betal først, når du tjekker ud. Ring til butikken og få mere information, da du dermed bliver VIP-kunde og får en masse fordele, som fx gratis alarmer (dog ikke klisteralarmer), opfyldning når du er på ferie mm.

BOOK NU

Gratis: 50 prislabels pr. lejet uge, bøjler til ophængning af tøj samt SMS med salgs-status hver dag. Vores prislabels har numre og der medfølger kontrol-seddel, så du kan følge med i nøjagtig hvilke varer, der bliver solgt.
Leje af alarmer: 1 kr/stk.

Vi tager 15% i kommision.

Denne type stand er en super god måde, at sælge dit tøj på, da det præsenterer sig bedst muligt. Vi anbefaler, at du ikke “propper” standen, men fylder op på løbende. På den måde får du det bedste salg af dit loppeguld.